Polygons, Polylines do not appear in version 5

Jan 1, 2011 at 6:09 PM

Since upgrading to version 5 my pre-defined polygons and polylines do not appear. My map is definately centered in the right place.

I am using version 5 (debug) at the moment but have also tried the release version. It works OK in version 4.

Any ideas?

Here is the code:

 

<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
            <ContentTemplate>
                <cc1:GoogleMap Height="600" Width="800" Key="ABQIAAAAoqoUx-vlUNAPq5nRfSLDExQcrHUp4t8rrfhMWTOgrrECIV1WpxQnFZPN5QG5ALKj7Nt_EVCc4RPFQg"
                    Zoom="4" Latitude="42.1229" Longitude="24.7879" ID="GoogleMap1" runat="server">
                    <Polygons>
                        <cc1:GooglePolygon FillColor="Red">
                            <Points>
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="42.1229" Longitude="24.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="43.1229" Longitude="26.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="44.1229" Longitude="25.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="48.1229" Longitude="23.7879" />
                            </Points>
                        </cc1:GooglePolygon>
                    </Polygons>
                    <Polylines>
                        <cc1:GooglePolyline>
                            <Points>
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="39.1229" Longitude="28.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="38.1229" Longitude="25.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="37.1229" Longitude="24.7879" />
                                <cc1:GoogleLocation Latitude="23.1229" Longitude="21.7879" />
                            </Points>
                        </cc1:GooglePolyline>
                    </Polylines>
                </cc1:GoogleMap>
            </ContentTemplate>
        </asp:UpdatePanel>